Veilig, maar uit de lucht - Reisverslag uit New Delhi, India van Gerrel en Paul Wissink - de Ridder - WaarBenJij.nu Veilig, maar uit de lucht - Reisverslag uit New Delhi, India van Gerrel en Paul Wissink - de Ridder - WaarBenJij.nu

Veilig, maar uit de lucht

Door: P/G

Blijf op de hoogte en volg Gerrel en Paul

29 November 2008 | India, New Delhi

Dit is geruststellend tussenbericht ivm de gewelddadigheden in India en Thailand en ivm onze bereikbaarheid.

Na onze reis in Sri Lanka zijn we nu aan het eind vd reis in India. Wij zijn nu in het hippiecentrum aan het strand van Arambol/Goa. Het verblijf was hier heel aangenaam en bijna probleemloos, daarover in een volgend bericht meer.

Helaas is hier onze nederlandse mobiel verloren gegaan, met alle opgeslagen telefoonnummers, heel vervelend! Dus is 0644804327 (voorlopig) niet meer te gebruiken!! Wel de lokale indiase mobiel; 00919610014268 (t/m as zaterdagavond), daarna weer het thaise nummer 0066843280323.

We hebben gepland om zaterdag 29/11 naar Mumbai (het vroegere Bombai) te vliegen en dan 30/11 heel vroeg door naar Bangkok. Helaas zijn er in beide steden grote problemen. In Mubai een grote terroristen aanval met veel doden en in Bangkok protestacties tegen de regering, waardoor de twee vliegvelden in BKK gesloten zijn. Veel onzekerheid dus voor onze reis. Als BKK gesloten blijft, proberen we uit te wijken naar Chiang Mai en nemen dan de nachttrein naar BKK. Op maandag 1/12 om 17.00u moet Paul in het Mission Hospital present zijn voor de vervolgbehandelingen aan zijn gebit. Die moeten klaar zijn op 11/12. Hopelijk gaat dat allemaal lukken! Op 12/12 vliegen we naar Adam om op 16/12 door te vliegen naar Girona/Escala voor de finale van onze sabatical..

• 29 November 2008 - 10:10

Hannah:

Dank voor dit geruststellende bericht! Wat een gedoe zeg. Maar fijn dat jullie veilig zijn, want inderdaad vroeg ik me al af waar jullie nu ongeveer waren. Voorzichtig blijven hoor! Liefs, Hannah

• 29 November 2008 - 10:13

Hannah:

Onze nummers:
    070-5175422 en
    Hannah: 06-12238227 en
    Loran: 06-10004774

• 30 November 2008 - 04:30

Simon:

Jee jee.. het treft jullie wel zeg.. meedenkend: stel dat het niet mogelijk/handig is om op CNX te vliegen, is vliegen naar KL of Penang, Maleisie, en vanuit daar met de trein naar bkk misschien een goede optie om in overweging te nemen.. Voor jullie adressen boekje: +31624113212 en rob en ivon's huis nr is 0206731512.. Hebben jullie nog contact gehad met Vera over mee te brengen items? Alle goeds!

• 30 November 2008 - 07:54

Fred En Irith:

Lieve Paul en Gerrel!

Wat fijn van jullie te horen, en hier in Nederland zijn de verschrikkelijke berichten ook meteen doorgekomen. We hadden het vanzelfsprekend meteen over jullie, en het doet me zo goed te horen dat jullie op dat moment niet in Mumbai waren. Het is verschrikkelijk dat er zo veelslachtoffers zijn gevallen, en iedereen houdt zijn hart vast voor nieuwe aanslagen. In Thailand probeert de regering in ieder geval de luchthaven zo snel mogelijk weer te openen, en ze zullen ook wel moeten want Thailand is zo'n sleutelpunt in Azië en de inkomsten lopen ze nu dramatisch mis. Ook voor het toerisme is het niet goed. We duimen voor jullie!
    Op 28 december (is nog ver weg en geniet nog heerlijk) komen Dorien en Ben bij ons borrelen/ eten, en wij vinden het fantastisch als jullie ook kunnen zodat we alle verhalen kunnen horen en jullie een grote knuffel kunnen geven! Kijk maar, goed? Altijd van harte welkom!
    Geniet, geniet, geniet van de laatste weken en alle goeds van ons en veel liefs,
    Fred, Irith, Marisa en Igor

• 30 November 2008 - 10:44

Bramrose@hotmail.com:

ag lieve Gerrel en Paul, dank voor jullie bericht, wij hopen, dat jullie reis en het verblijf in Bombay goed zullen verlopen en kom maar gauw life de verhalen vertellen, heel veel liefs Bram en Rosexxxxxx

• 30 November 2008 - 17:24

Rik Jan:

Namaste Gerrel en Paul,
    Kunnen jullie niet pas op de 20e doorvliegen naar Girona? wij hebben de 19e een kerstdiner op kantoor en sinds kort werkt er bij ons iemand die geen plek voor z'n piano had en die staat dus nu op kantoor. iedere avond na 't werk worden we nu getrakteerd op jazz en booogie woogies. Paul, nu had ik gehoopt dat jullie op tijd terug zouden zijn zodat jij en mogelijk je bandleden een jam sessie op de 19e bij ons zouden kunnen houden. Zal wel ijdele hoop zijn maar laat ff wat weten naar rik@baobab.nl. Misschien kunnen je companen? geniet nog even. tot in NL.

• 02 December 2008 - 10:18

Bram:

Lieve Gerrel, beste Paul
    Hoop dat jullie het gehaald hebben en op tijd in het hospitaal zijn. Ja, toestanden in Mumbai en op Bangkok Airport. Daar is de reiziger niet op voorbereid.
    Take care!

• 02 December 2008 - 17:02

Annemieke Velzeboer:

dag gerrel en paul!

tjonge, jullie maken toch maar wat mee!!!!
    maar wij ook hoor, ik bedoel, wij als achterblijvers hebben te maken met crisissen die elkaar in hoog tempo opvolgen.....

op dit moment weet ik niet zo goed waar het beter toeven is....

alla, zelf bezig met het voorbereiden van mijn reis naar jordanie en een beetje egypte

heb het leuk met elkaar en blijf gezond, alvast goede decemberdagen toegewenst.
    gerrel, ik zie je in januari (25) bij mij in alkmaar, hoop ik

• 03 December 2008 - 20:47

Mirjam Goedkoop:

Pfff, van al deze avonturen heeft een mens een sabbatical nodig!!
    Hopelijk kunnen jullie dwars door alles heen genieten van de momenten!
    Kom veilig thuis zodat we alle verhalen nog 'ns horen.
    Liefs, Mirjam

• 04 December 2008 - 09:17

Wim Martens:

succes met jullie laatste dagen en kilometers.
    Wat zal spanje straks een rustig oord zijn. Te rustig?
    groeten, wim