Tussenbericht - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Gerrel en Paul Wissink - de Ridder - WaarBenJij.nu Tussenbericht - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Gerrel en Paul Wissink - de Ridder - WaarBenJij.nu

Tussenbericht

Door: P/G

Blijf op de hoogte en volg Gerrel en Paul

21 Oktober 2008 | Indonesië, Batavia

Bericht en fotos Maleisie zijn geplaatst.

Wij zijn momenteel in Djakarta (+6285765012866) bij een (expat)nicht van Gerrel en een andere nicht die uit Nederland is overgevlogen (een familiefeestje dus) en we vertrekken donderdag naar India voor onze eennalaatste etappe in onze mooie reis. We zijn bij elkaar ongeveer 2 weken op Java waar we via Maleise (wat net op waarbenjij.nu is gezet) en Singapore zijn gekomen. We hebben vorige week een mooie tocht ondernomen naar Bandung, Jogjakarta, de Borubudur en weer terug naar Djakarta.

Het verhaal zelf volgt zodra we weer ergens "neerdalen".

• 22 Oktober 2008 - 16:44

Willie De Groot:

Hai Paul en Gerrel,
    Tjonge tjonge wat maken jullie veel mee, en wat een gereis in bussen en bootjes. Leuk om te lezen hoor, als ik het lees voel ik mezelf bijna op vakantie.
    De laatse etappe, grrr, jammer he, maar jullie hebben straks heel wat om op terug te kijken.
    Nog veel plezier in India!
    grts Willie

• 22 Oktober 2008 - 21:09

Ibtissam:

Salut Gerrel et Paul,
    Je n'ai pas besoin de demander comment ca va car je vois que ca va tres tres bien et que vous profitez au maximum de vos vacances, je suis tres contente pour vous!!
    Gerrel un petit update: j'ai eu mon diplome le 13 oktobre donc moi aussi je suis contente, enfin.. yeaaahhh il etait bien temps!!!
    Donc a votre retour on aura beaucoup de choses a feter...:)
    Pour le reste je vous souhaite de bonnes vacances et j'espere a tres bientot... profitez-en car ici il fait froid!!!!

• 27 Oktober 2008 - 10:53

Hans De Ridder:

Hallo Gerrel en Paul,

Het gaat jullie goed zo te lezen. Geniet ervan en huod er rekening mee dat het werkzame leven des te harder op je dak valt.
    Even wat anders, Paul, ome Robert is de 24 okt jl. overleden. Wordt woensdag gecremeerd. San en ik reizen die kan uit en zullen ook in naam van jullie onze condoleance overbrengen. van Irma niks vernomen, nie erg. Groeten van San en nogmaals geniet van jullie prachtige reis. Hans Weert

• 27 Oktober 2008 - 20:22

Joris:

Hoi Paul en Gerrel!
    Wat een interessante reis maken jullie zeg!
    En dan al die belevenissen. Ik volg dit alles met grote interesse (en ook met enige afgunst bij al die warme scenes terwijl het hier steeds kouder wordt). Mooi dat alles zo uitvoerig vastgelegd wordt. Veel succes en plezier met het vervolg!
    Ik wacht met genoegen het volgende verslag af.
    Heel veel groetjes van Joris.

• 29 Oktober 2008 - 07:00

Marleen:

Wat een super mooie en interesante vakantie, en wat maken jullie veel mee.Ik hoop dat de gezonheid jullie niet in de steek laat, want dat kan je niet gebruiken.Ik volg jullie echt op de voet. groetjes Marleen