Reisverslag 15-7, Playa de Carmen (Mexico).
Door: Paul en Gerrel
Blijf op de hoogte en volg Gerrel en Paul
17 Juli 2010 | Mexico, Playa del Carmen
Dit was het verslag van onze 1e dag, nog 90 keer?
Groetjes Paul en Gerrel onder de parasol in Mexico
17 Juli 2010 - 09:02
Wim Martens:
hallo reizigers,
heerlijk voor jullie, dat de reis begonnen is. ondanks het wachten een relatief rustig begin, als ik het vergelijk met jullie vorige wereldreis. Alle goeds verder. Doei,adios,
wim -
17 Juli 2010 - 12:11
Willie De Groot:
Nu al een verslagje, wat leuk.
Wat een vermoeiende reis al, maar dat schijnt erbij te horen.
Zijn jullie een winkeltje begonnen? (foto) Tja dat kan ook natuurlijk :-)
Tot hoors weer.
liefs Willie
17 Juli 2010 - 12:34
Simon:
En jij Paul, jonge vent, mocht je nergens op schoot??? -
17 Juli 2010 - 13:00
Kerskes@veteranen.nl:
beste beiden, ziet er goed uit voor de eerste dag. Je weet het advies van Johnnie Walker: And he still going strong" Belangrijker is dat Irma mij 15/7/'10 in het plantsoentje zelf kon ontvangen. Het gaat redelijk en ze kan veel aan. Groeten, goede tocht verder. Jacq (saja) kerskes -
17 Juli 2010 - 19:34
Ankie En Ernst:
Lieve Gerrel en Paul,
Geniet met volle teugen en take care. Wij gaan morgen naar Frankrijk. Valt natuurlijk in het niet bij jullie bestemming. We proberen jullie avonturen te volgen.
Liefs,
A & E -
20 Juli 2010 - 07:20
Kees W.:
Wat een heerlijk verhaal weer. Ik ben jaloers. Echter... wat is er mis met "MacD (foei)". Ik ben pas nog in China geweest. 'sMorgens, 'smiddags en 'savonds chinees eten. En toen we zondags thuis kwamen ... de kinderen hadden even wat bij de Chinees gehaald. OOOhhhaaaa!!! Wat waren we blij met de vondst van een MacDonalds die reis.
Wacht maar, ook op jullie reis kan een moment komen dat je schrijft: "MacDonalds (heerlijk)"....... -
20 Juli 2010 - 14:36
Kees W:
Lieverds,
Ik heb begrepen, dat jullie naar Guatamala gaan. Ik heb geen idee hoe jullie reisplan daar is, maar komen jullie in de buurt van Chichicastagno?
M. vr. gr. Kees -
21 Juli 2010 - 21:48
Paul (zelf):
Hoi die Kees (Wijnen toch?!),
Die MacD en vooral het kindermenu had geheim moeten blijven. Ben bang dat we meer gaan prijs geven.
Wij komen inderdaad, vermoedelijk in Chichicastagno. Zullen we wat meebrengen voor je??
Hgr, Paul, na duik, schuilend voor stromende regen.
21 Juli 2010 - 22:46
Jane & Richard:
Great to read what you are both up to. We have to translate, but understand most of your blogs.
Take care of each other and ENJOY!!!!!!! -
22 Juli 2010 - 12:36
Johan Lammerse:
Leuk zeg om zo'n reisverslag te lezen,net alsof ikzelf weer eens op reis ben. Heel veel plezier met jullie reis en zorg goed voor jezelf en elkaar. Groetend,johan-fanclub